Verzending

Zodra ik je bestelling heb ontvangen probeer ik deze binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden. 

Verzendkosten Nederland:
PostNL brievenbus pakket: €4,25
PostNL pakket: €6,95
PostNL pakket verzekerd (verzekerd tot €500): 9,25
Gratis verzending (verzekerd) vanaf €100,00 binnen Nederland!

Kosten België
PostNL pakket S: €10,00 (alleen kleine items zoals knuffelstenen en sieraden).
PostNL pakket M €12,50 (voor middelgrote items)
PostNL pakket L €19,50 (voor grote, zwarte items)

DHL pakket klein: €11,00 
DHL pakket groot: €15,00
Gratis verzending vanaf €150,00 naar België!

Wil je liever op een andere manier verzenden? Of twijfel je of jouw aankoop in een brievenbus pakketje past? Dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ik denk graag met je mee! 

Kosten zelf ophalen in Zeewolde: 
€0,00

Let op: Brievenbuspakketjes én pakketjes worden altijd met track and trace code verzonden. Dit betekent echter niet dat je pakketje verzekerd is! Wil je je pakketje liever verzekerd laten verzenden? Kies dan voor de optie “verzekerd verzenden” in het verzendproces. Ik ben niet verantwoordelijk voor fouten die gemaakt worden bij de pakketdienst. 

Zodra het pakketje op de post is gegaan, ontvang je via de mail een track and trace nummer, zodat je het pakket kunt volgen. Heb je problemen met de verzending? Neem dan contact met mij op: info@winkeltjevolgeluk.nl Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open box

Wil je besparen op de verzendkosten? Kies dan voor een open box. Je bestelling wordt dan nog niet verstuurd. De items die je hebt uitgekozen bewaar ik in een persoonlijk box. Je kan vervolgens meerdere bestellingen plaatsen en aan je open box toevoegen. Wil je overgaan op verzenden? Laat mij dat even weten door middel van een mailtje of via een berichtje op Instagram. Je betaalt de verzendkosten pas wanneer je de open box wilt laten verzenden. 

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Retourneren is dan geen probleem. Producten kunnen binnen 14 dagen na levering worden geretourneerd. Producten moeten in originele staat worden geretourneerd en mogen niet gebruikt, beschadigd of geopend zijn. Het retourneren van de producten is op eigen kosten.

Wil je retourneren, volg dan de volgende stappen:
– Stuur binnen 72 uur na ontvangst van het pakket een mailtje naar: info@winkeltjevolgeluk.nl
– Laat in je mail je naam, ordernummer en IBAN achter
– Je ontvangt van mij een adres, zorg ervoor dat je het pakketje binnen 14 dagen retour stuurt naar dit adres.
– Zodra ik de producten (zonder beschadigingen) heb ontvangen zal ik het bedrag van de geretourneerde producten (met uitzondering van de verzendkosten) zo snel mogelijk terugstorten. 

Verpakkingsmaterialen

Ik probeer mijn pakketjes zo milieuvriendelijk mogelijk te verzenden. Ik doe dit door zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen. Zo sparen familie en vrienden voor mij diverse verpakkingsmaterialen (denk aan karton, piepschuim, bubbelfolie etc), deze gebruik ik vervolgens voor het verpakken van mijn pakketjes. Mocht het niet lukken om gebruik te maken van gerecyclede materialen, dan kies ik voor duurzamere opties, zoals biologisch afbreekbare opvulchips (deze lossen op in water). 

Email

info@winkeltjevolgeluk.nl

Volg ons